Preguntes freqüents

Què són les 24 hores d’Innovació Barcelona?

És un esdeveniment que se celebrarà durant els dies 15 i 16 d’abril de 2021. L’objectiu és concentrar tota la potència de creativitat de l’alumnat d’FP durant 24 hores, on hauran de idear, prototipar i presentar una solució a un dels 24 reptes proposats per empreses.

I els horaris?

El dia 15 començarà l’esdeveniment a les 9:00 AM amb una introducció fins les 10:00 AM.
Les 24h comencen a contar a les 10:00 AM, finalitzant el temps de prototipatge a les 10:00 AM del dia 16.
Finalitzat el temps per a resoldre els reptes i fins les 11:30 AM es durà a terme la presentació dels resultats i de 11:30 a 12:00 AM es farà efectiva l’entrega de premis.

On se celebrarà l’esdeveniment?

Aquest any i donada la situació de pandèmia; les 24H d’Innovació Barcelona seran completament online i desde casa. Una gran oportunitat per a conèixer eines útils de digitalització. Aprofiteu la facilitat del format online.

Necessito ordinador?

En ser un esdeveniment completament online, preciseu d’un ordinador i xarxa amb els requeriments mínims per a suportar programes de videoconferència. En general qualsevol xarxa domèstica i amb un ordinador apte per a realitzar tasques ofimàtiques hi ha prou. Recomanem que feu servir xarxa cablejada sempre que sigui possible.

Com es formen els grups?

Aquesta edició els grups es formaran fent servir Eduteams una eina desenvolupada per l’Institut d’Investigació en Intel·ligència Artificial (IIIA-CSIC). A tots els alumnes seleccionats se’ls enviarà un formulari de personalitat i habilitats i fent servir IA es formaran grups màximament heterogenis per a una col·laboració eficient.

Quant costa la inscripció?

La inscripció és totalment gratuïta, tant per l’alumnat com pel centre.

Menjar a les 24h?

Tindreu franges horàries preestablertes per a realitzar cada un dels àpats.

Dormir a les 24h?

En principi tindràs les 24 hores, des de l’inici fins al final, per poder treballar, però si vols descansar tu i el teu equip podreu organitzar els descansos de la manera que considereu més adient.

Qui podrà participar a l’esdeveniment?

Podrà participar qualsevol alumne major d’edat cursant un Cicle Formatiu de qualsevol especialitat.

On puc trobar les bases?

En aquest ENLLAÇ trobareu el reglament de les 24H d’Innovació Barcelona.

Quins tipus de reptes hi trobarem?

Els reptes seran de tota mena d’especialitat com per exemple màrqueting, informàtica, salut, fabricació, electrònica, automoció o química entre d’altres. I les solucions podran ser de tota mena, des de productes, software, serveis, creacions artístiques, etcètera. No hi ha límit a la vostra creativitat i originalitat.

Com podré fer el prototip?

A la presentació de l’esdeveniment es presentaran diferents eines que posarem a la teva disposició per tal de poder prototipar tot allò que vulguis proposar com a solució del repte.

I durant les 24 hores?

Durant les 24 hores, no et preocupis. Tot està preparat. Es faran tot un seguit d’activitats per poder mantenir la teva creativitat i enginy al màxim durant tota la jornada.

Quins premis podràs guanyar?

Hi haurà molts premis valorats en més de 3.000 €.

Perquè participar?

Les 24H d’Innovació Barcelona és un esdeveniment on podràs mostrar les teves habilitats a grans empreses de molts sectors diferents.

Qui organitza l’esdeveniment?

El repte està organitzat pel Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya i patrocinat per la Fundación Bankia por la Formación Dual.